Hoppeborg udlejes

Udlejning hoppeborge


Udlejning og leje af hoppeborge , check vore udlejnings priser i menuen til venstre.
Festudlejning og udlejning af maskiner til underholdning for hele familien.


Leje af hoppeborge
Vi udlejer hoppeborge i hele midtjylland i bla. følgende byer : Viborg, Skive, Århus, Herning, Holstebro, Silkeborg, Randers, Skanderborg, Hobro m.fl.

En ideel ide til et festligt indslag for børn og barnlige sjæle. Lej en hoppeborg hos os vi garantere det bliver en succes til festen. Vores hoppeborge har forskellige udseender som fx aqua, cirkus, ballon og jungle, så find den der passer bedst til netop din fest. 

Priser og levering på leje af hoppeborge  :
Leje af hoppeborge Viborg

Leje af hoppeborge Skive
Leje af hoppeborge Århus
Leje af hoppeborge Herning
Leje af hoppeborge Holstebro
Leje af hoppeborge Silkeborg
Leje af hoppeborge Randers
Leje af hoppeborge Skanderborg
Leje af hoppeborge Hobro

Brug menuen til venstre for at gå til priser og info.
Alle priser er excl. levering til din adresse fra vores lager i Viborg.
Afhentning er kun efter forudgående aftale, da dette ikke gælder hele vort varesortiment.

Sideoversigt : candyfloss maskine - jukebox digital - fadøl - festtelt - hancock fadøl - festudlejningkaffeautomater - leje - drikkevandskoeler - udleje - maskiner - hoppeborg - udlejning - isterningmaskine - kaffemaskine - popcornmaskine - pølsevogn - røgmaskine - snemaskine - softicemaskine - sumodragt - udlejninger - jukebox - rodeotyr - slush ice maskine

 

 

 

 

Vi udlejer bla. i følgende byer i midtjylland og jylland : Viborg - Skive - Århus - Herning - Holstebro - Silkeborg - Randers - Kjellerup - Bjerringbro - Skanderborg - Hobro mfl.- se oversigt

At arrangere en fest kan godt være lidt af en udfordring. Især hvis det er en begivenhed som involvere børn, da disse gerne hele tiden skal være underholdt for ikke at blive rastløse. Derfor kan det nogle gange være en god idé at søge hjælp fra nogle, som har styr på den slags begivenheder, og ved hvad der skal til for at festen bliver helt perfekt. Dette gør hoppeborge.dk. De har et rigtig stort udvalg af forskellige hoppeborge, som vil falde i god jord ved alle børn. Hoppeborge er altid et hit. Det er for det første en god måde for børn at underholde sig selv og hinanden på. Derudover er det den ideelle måde for børn at få nye venner og gode oplevelser. Det er også en god mulighed for alle forældre, da de ved at børnene har det sjovt og sikkert. Når det gælder hoppeborge og børn, så skal sikkerheden være i top. Hvis du har brug for en hoppeborg til at arrangement, så er de nemme at leje til en fordelagtig pris.